Jobba hos oss?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Hej,

Jag heter Bengt Alvång och jag är ägare av och VD för detta företag.
Utöver HAGA Rekrytering – som är leverantör av Stöd och Matchning i ett avtal med Arbetsförmedlingen – äger jag rekryteringsföretaget FOKUS Rekrytering som rekryterar och utvecklar säljare och chefer på uppdrag av arbetsgivare. Jag har även publicerat egna böcker.

Om du uppfyller Arbetsförmedlingens uppsatta kvalifikationer för Handledare inom Stöd och Matchning, och om du anser att du kan bidra med både expansion och kvalitet och lönsamhet till vårt företag, så är jag intresserad av en diskussion med dig. Vi har marknadsmässiga löner och ett, som jag tror, konkurrenskraftigt bonussystem som gör att personalen belönas när resultat åstadkommits. Framförallt så tror jag vi kan erbjuda en arbetsgivare som inte gör detta enbart som en ”affärside´” utan för att vi verkligen vill göra nytta för människor och för samhället. Men det är också en arbetsgivare som kräver mycket av personalen när det gäller initiativ, självständighet och förmåga att verkligen göra nytta för deltagarna – och för de arbetsgivare som anställer deltagare som kommer från oss.

Du kan ha jobbat med Stöd och Matchning tidigare eller du kan uppvisa att du jobbat med liknande saker eller har de egenskaper som krävs.

Arbetslösa vill inte ha ”förvaring” eller meningslöst sittande på CV-seminarie efter CV-seminarie. Du måste jobba intensivt och lyhört för de deltagare/arbetslösa som är under ditt ansvar. Du måste vara proaktiv med arbetsgivarbesök för att hitta och skapa praktikplatser och fånga upp anställningsbehov i näringslivet, och du måste kunna sköta en noggrann administration genom AFs webbstöd och mha vårt kontrollsystem Podio. Om du har egna nätverk (tex kulturella) där du kan attrahera arbetslösa som är inskrivna hos AF så är det ett stort plus.

Välkommen att maila eller ringa mig om du har frågor. Vi är intresserade av alla orter i Sverige, förutsatt att vi blir övertygade om att med DIG kan vi inom rimlig tid nå lönsamhet och expansion med hög kvalitet och stor nytta för arbetssökande![/vc_column_text][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Bengt Alvång

0704-837800

bengt@fokus.nu

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Facebooktwitterlinkedinmail