Om du uppfyller Arbetsförmedlingens kvalifikationer för Handledare inom Stöd och Matchning, och om du anser att du kan bidra med både expansion, kvalitet och lönsamhet till vårt företag, så är jag intresserad av en diskussion med dig. Vi har marknadsmässiga löner och ett konkurrenskraftigt bonussystem som gör att personalen belönas när resultat åstadkommits. HAGA rekrytering är en arbetsgivare som inte gör detta enbart som en ”affärsidé”, utan för att vi verkligen vill göra nytta för människor och för samhället. Men det är också en arbetsgivare som kräver mycket av personalen när det gäller initiativ, självständighet och förmåga att verkligen göra nytta för deltagarna – och för de arbetsgivare som anställer deltagare som kommer från oss.

Arbetssökande vill inte ha ”förvaring” eller meningslöst sittande på CV-seminarie efter CV-seminarie. Du måste jobba intensivt och lyhört för de deltagare som är under ditt ansvar. Du måste vara proaktiv med arbetsgivarbesök för att hitta och skapa praktikplatser och fånga upp anställningsbehov i näringslivet, och du måste kunna sköta en noggrann administration genom Arbetsförmedlingens webbstöd och med hjälp av vårt kontrollsystem Podio. Om du har egna nätverk (tex kulturella), där du kan attrahera deltagare, så är det ett stort plus. En fördel är om du har arbetat med Stöd och Matchning tidigare, men det är också meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter eller besitter de egenskaper hos en handledare som vi söker. 

Välkommen att mejla eller ringa mig om du har frågor. Vi är intresserade av alla orter i Sverige, förutsatt att vi blir övertygade om att med DIG kan vi inom rimlig tid nå lönsamhet och expansion med hög kvalitet och stor nytta för arbetssökande!

Bengt Alvång

 

Bengt Alvång  

070-483 78 00 

bengt@fokus.nu