Rekrytering Göteborg

Kontakta oss

Hör av dig till oss

Att hjälpa arbetsgivare hitta rätt kandidater för sina lediga tjänster i Göteborg är en viktig uppgift för HAGA Rekrytering Göteborg när vi hjälper arbetslösa att få jobb. Denna rekryteringsprocess involverar att identifiera, attrahera och välja potentiella arbetsgivare och lediga jobb, baserat på vad våra deltagare söker. Välkommen att kontakta oss!

Uppge KA-nummer 10072338 för din handläggare på Arbetsförmedlingen samt adressen nedan.

Angereds Torg 9
424 65 Angered

nariman.halabi@hagarekrytering.se

073-534 93 83

10072338

Våra kontor

Flygfoto över Göteborg
Göteborg

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Göteborg.

Läs mer

Helsingborg

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Helsingborg.

Läs mer

Kristianstad

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Kristianstad.

Läs mer

Hässleholm

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Hässleholm.

Läs mer

Malmö

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Malmö.

Läs mer

Smidig process vid rekrytering

När vi matchar våra deltagare mot arbetsmarknaden runt Göteborg så följer vi olika steg inom vår rekrytering. Detta är för att kunna säkerställa en så smidig rekryteringsprocess som möjligt. 

Steg 1: Behovsanalys

Innan rekryteringen/matchningen påbörjas är det viktigt att utföra en grundlig behovsanalys. Detta steg kallas inom Rusta och Matcha för Kartläggning. Vi börjar med att identifiera den arbetssökandes behov, önskemål, bakgrund, kompetenser och så vidare. Detta hjälper oss att få en tydlig jobbprofil och utvärdera de tjänster i Göteborg som vårt nätverk av arbetsgivare har lediga.

Steg 2: Träff med arbetsgivare i Göteborg – Intervju

När vi har hittat lämplig tjänst i Göteborg och omgivning som matchar den arbetssökandes behov och kompetens så är vi ett stöd för BÅDE arbetsgivaren och den arbetssökande, och ser till att anställningen motsvarar vårt krav på att både arbetsgivaren och den anställde har förutsättning att vara nöjda med rekryteringen. I denna fas kan vi hjälpa till med att träna inför intervjun med arbetsgivaren, och om deltagaren inte känner sig trygg med att veta sina rättigheter, eller har problem med språket, så är vi med på intervjun, som ett stöd.

Steg 3: Anställningsbeslut

Under rekryteringsprocessen ser vi till att både arbetsgivare och arbetssökare är medvetna om sina skyldigheter och sina rättigheter och vilka krav som jobbet ställer på den anställde medarbetaren, och om den arbetssökande har rätt till någon form av anställningsstöd så är våra handledare vana vid hur detta sköts och kan som del av rekryteringen hjälpa både arbetssökare och arbetsgivare.

Rekryteringsprocessen hos HAGA Rekrytering i Göteborg är en noggrann process som säkerställer att vi hittar de bästa kandidaterna för arbetsgivarnas lediga jobb. Vårt motto är ”På Samma Sida mot Samma Mål”. Alla skall vinna. Vi följer varje steg i rekryteringsprocessen för att garantera en smidig och effektiv process, och vi är stolta över att kunna hjälpa arbetslösa att hitta jobb som passar deras färdigheter och erfarenheter och behov.

Vare sig du är arbetsgivare eller jobbsökare i Göteborg. Välkommen till HAGA Rekrytering Rusta och Matcha.