Rekrytering Göteborg

Kontakta oss

Hör av dig till oss

Att hjälpa arbetsgivare hitta rätt kandidater för sina lediga tjänster i Göteborg är en viktig uppgift för HAGA Rekrytering Göteborg när vi hjälper arbetslösa att få jobb. Denna rekryteringsprocess involverar att identifiera, attrahera och välja potentiella arbetsgivare och lediga jobb, baserat på vad våra deltagare söker. Välkommen att kontakta oss!

Uppge KA-nummer 10072338 för din handläggare på Arbetsförmedlingen samt adressen nedan.

Angereds Torg 9
424 65 Angered

10072338

Vanliga frågor & svar

Vi på HAGA Rekrytering i Göteborg kan stödja och genomföra rekryteringsprocesser för en bred variation av tjänster och befattningar. Oavsett om det gäller permanenta anställningar, temporära positioner eller specialiserade roller inom olika branscher, så har vi erfarenhet och expertis för att möta olika rekryteringsbehov. Vårt fokus är att skräddarsy våra tjänster efter våra kunders specifika krav och säkerställa en effektiv och framgångsrik rekryteringsprocess.

Nej. Vi tar inget betalt eftersom vi jobbar för Arbetsförmedlingen.

Vi sparar pengar åt dig. När du låter oss hjälpa dig med att ta fram kandidater som passar dina behov, så får du tid åt kärnverksamheten. Vi erbjuder en effektiv lösning, både ur tids- och kostnadsperspektiv och hjälper dig att hitta rätt person bland alla våra arbetssökande.

Rätt kompetens är en framtidsinvestering för ditt företag, eftersom en felrekrytering kostar både tid och pengar. Våra kvalitetssäkrade processer och långa erfarenhet gör att du får rätt kompetens. Genom samarbete och partnerskap skapar vi lösningar som driver verksamheten framåt.

Om du vill anställa en arbetssökande som du är nöjd med, kan deltagaren i de flesta fall anställas med de anställningsstöd Arbetsförmedlingen erbjuder.  Vi på HAGA Rekrytering hjälper till att hitta rätt anställningsform och stöd, liksom det underlag som krävs för att anställningsstödet ska beviljas.

Rekryteringsprocessen består ofta av flera steg och urval som vi går igenom tillsammans med våra deltagare. Den innehåller ofta flera olika typer av urvalsmetoder. Vanliga metoder är urvalsfrågor i ansökningsprocessen, CV-granskning, intervjuer om utbildning, erfarenhet, kunskap, färdigheter och förmågor, personliga egenskaper, intressen, utvecklingspotential och praktiska krav.

Vi väljer våra kandidater utifrån en tydlig och strukturerad metodik där våra rekryteringsprocesser gör att vi kan matcha rätt person till rätt plats. Med många års erfarenhet inom rekrytering i Göteborg kan vi stolt säga att vår specialitet är att hitta kandidaternas drivkraft och matcha dem mot ert behov. Det vi tittar noga på är: utbildning, erfarenhet, kunskap, färdigheter och förmågor, personliga egenskaper, intressen, utvecklingspotential, och att kandidaterna uppfyller er kravprofil.

Du som arbetsgivare tilldelas en medarbetare från oss som har totalansvar genom hela processen och är din kontaktperson från start till mål. Vi är även noga med att följa upp hur det går på arbetsplatsen.

Med vår långa erfarenhet av rekrytering i Göteborg och vår lokalkännedom kan vi oftast snabbt hitta den kompetens som ditt företag behöver. Med energi och vilja att göra det lilla extra skapar vi mervärden. Medarbetarna hos oss på HAGA Rekrytering är mycket engagerade och drivna för att du ska bli nöjd med rekryteringen.  

Våra lösningar följer dina behov. Vi håller vad vi lovar och är alltid raka och ärliga mot dig som arbetsgivare.

Göteborg

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Göteborg.

Malmö

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Malmö.

Kristianstad

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Kristianstad.

Helsingborg

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Helsingborg.

Hässleholm

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Hässleholm.

Karlshamn

Kom i kontakt med HAGA Rekrytering i Karlshamn.

Följ oss på våra sociala medier