Information om
våra medarbetare

Nariman Halabi

Handledare | Kontorsansvarig
Göteborg

Nariman har tidigare arbetat på Arbetsförmedlingen som etableringsresurs, administratör och kundresurs. Nariman är examinerad integrationspedagog.

Språk:

Medarbetare Abbas Moosavi

Abbas Moosavi

Handledare
Göteborg

Abbas har flera års erfarenhet av arbete som handledare och SIUS konsulent på Arbetsförmedlingen. Han har bl.a. arbetat med matchning, extra stöd till nyanlända, studievägledning och människor med funktionsvariationer.

Språk:

Medarbetare Mona Radwan

Mona Radwan

Handledare
Linjetvågatans kontor i Malmö

Mona har i mer än 12 år jobbat med att vägleda och hjälpa människor till sysselsättning. Utöver sin kandidatexamen är hon examinerad studiehandledare och har en stor pedagogisk förmåga. Mona tycker om att jobba direkt med människor och coacha dem för bättre möjligheter vilket hjälper dem att snabbt komma ut till arbetsmarknaden eller till en utbildning.

Språk:

Medarbetare Wafaa Dabbour

Wafaa Dabbour

Handledare | Kontorsansvarig
Linjetvågatans kontor i Malmö

Wafaa har en masterutbildning i företagsekonomi och har mer än 20 års arbetslivserfarenhet där hon b la. varit egenföretagare med personalansvar under ett par år. Wafaa har jobbat med transitboende, etableringslots och som samordnare/handledare inom Rusta och Matcha under flertalet år.

Språk:

Btoul Tarbouch

Handledare | Utbildare | Administratör
Hässleholm

Btoul är utbildad inom pedagogik och har utbildning i engelsk litteratur. Hon har flera års erfarenhet med att jobba som lärare, mentor och administratör samt SFi-lärare.

Språk:

Medarbetare Maher Dabbour

Maher Dabbour

Handledare | Workshops | Informatör
Föreningsgatan i Malmö

Maher har under flera år arbetat som handledare inom Rusta och Matcha, samt LOTS, på HAGA Rekrytering. Innan dess var han egenföretagare inom livsmedel- och byggbranschen, där han byggde upp ett stort kontaktnät, vilket han idag har stor nytta av i sitt arbete med att hjälpa deltagare ut på arbetsmarknaden. Maher har ett brett kontaktnät och en förmåga att skapa goda relationer med arbetsgivare.

Språk:

Medarbetare Bassam Dabbour

Bassam Dabbour

Handledare
Föreningsgatans kontor i Malmö

Bassam har tidigare arbetat som egenföretagare med anställda. Han har ett stort kontaktnät inom b la. bud- och transportbranschen, men även goda kontakter med andra typer av arbetsgivare.

Språk:

Medarbetare Zümrüt Westerlund

Zümrüt Westerlund

Filialchef | Handledare
Stadiongatan och Bulltoftakontoren i Malmö.

Zümrüt är utbildad inom pedagogik och HR Management och har även en magisterexamen i MBA. Hon har i flera år arbetat som rekryteringsansvarig och Talent/Träning Manager på ett internationellt företag. Zümrüt har lång erfarenhet av att arbeta som chef/ledare, projektledare, jobbcoach, handledare, verksamhetsutvecklare och rekryteringskonsult på olika matchningsföretag.

Språk:

Medarbetare Dan Nilsson

Dan Nilsson

Praktiksamordnare | Administratör
Bulltofta och Stadiongatan i Malmö

Dan har tidigare arbetat inom b la. industri, tryckeri, tryckfärgslabb och posten. Sedan ett par år tillbaka arbetar Dan på HAGA Rekrytering där han hjälper deltagare och har kontakt med olika arbetsgivare.

Språk:

Aneam Mammud

Administratör | Karriärvägledare
Bulltofta och Stadiongatan i Malmö

Aneam har flera års erfarenhet med att jobba som utbildare, karriärvägledare, mentor, språkstödjare och administratör inom olika program från Arbetsförmedlingen. Hon har bl. a arbetat inom stöd och matchning.

Språk:

Vesna Maldaner

Handledare | Studie- & yrkesvägledare
Malmö / Kristianstad

Vesna är utbildad studie- och yrkesvägledare sedan 2006 och har sedan dess arbetat med studie- och karriärvägledning (grupp- och individuella coachingsamtal). Hon har tidigare arbetat som journalist och har lång erfarenhet av press, radio och tv. Under flera år arbetade Vesna som redaktionschef på TV4.

Språk:

Steven Shilish

Administratör | Workshops | Språkstöd | Mentor
Kristianstad

Steven har under flera år arbetat med människor på olika sätt. Han har jobbat en hel del som SFI lärare, tolk och som coach åt arbetssökande från Af. Steven har även studerat datorvetenskap på Malmö Högskola och han är kunnig i tekniska frågor.

Språk:

Medarbetare Daniel Kepec

Daniel Kepec

Handledare | Kontorsansvarig
Helsingborg

Daniel har mer än 25 års arbetslivserfarenhet inom lager, logistik och industri. Daniel har ett brett kontaktnät med arbetsgivare inom olika branscher i Helsingborg och kringliggande kommuner.

Daniel har de senaste 10 åren arbetat som projektansvarig, jobbcoach och handledare inom Fas3, Stöd & Matchning och nu Rusta & Matcha.

Språk:

Zaher Albasha

Handledare | Arbetsgivarkontakt
Helsingborg

Zaher har arbetat under flera år som jobbcoach/ handledare inom stöd och matchning och rusta och matcha. Tidigare har han jobbat på arbetsförmedlingen som kundresurs/matchare, med fokus på arbetsgivarkontakter. Innan dess jobbade han som bemanningsansvarig/ konsultchef på flera olika företag.  Då byggde han upp ett stort nätverk med arbetsgivare inom olika branscher.

Språk:

Sune Samhan

Handledare | Arbetsgivarkontakt
Kontorsansvarig Hässleholm

Sune är utbildad integrationspedagog och har jobbat åt Hässleholms kommun med olika projekt sedan 2012, bland annat som Fältledare, integrationspedagog samt arbetsmarknadscoach. Sune jobbar främst med Hässleholm där han har många företagskontakter.

Språk:

Soha Diab

Administratör | Utbildare
Linjetvågatans kontor i Malmö

Soha är utbildad paralegal (Advokatsekreterare) och har bakgrund från advokatbyråer och från skolan som elevassistent och har även jobbat som barnskötare.

 

Språk:

Jim Kamen

Handledare | Kvalitetsutveckling
Kristianstad

Jim har jobbat med organisationsutveckling som företagsledare, HR-chef, platschef på olika företag, nationellt och internationellt. Han har även genom åren startat och drivit flertal företag inom olika områden, och han är en som engagerar sig mycket i människans personliga utveckling på alla nivåer.
Har även erfarenhet som jobbmatchare och handledare.

Språk:

Sari Farajallah

Handledare | Kontorsansvarig
Kristianstad

Sari har alltid arbetat med och för människor på ett eller annat sätt. Han har drivit eget företag inom hästhoppning och har genom detta skaffat sig ett stort nätverk både regionalt och globalt. Sari har god kännedom om Kristianstad, Hässleholm och Skåne i övrigt, där han har kontakter med olika typer av arbetsgivare.

Språk:

Thomas Andersson

Handledare
Kristianstad

Thomas har tidigare jobbat med arbetsmarknad och kompetensutveckling inom kommunal sektor, privata företag/AF uppdrag i NÖ Skåne. Han har jobbat med att matcha mot jobb och studier – yrken och företag. Thomas är beteendevetare och har erfarenhet inom handel, omsorg och socialt arbete.

Språk:

Christina

Handledare
Karlshamn

Christina “Titti” Glans har arbetat i flera år som butikschef, platschef och egenföretagare, detta har gett henne ett stort kontaktnät i hela Blekinge.

– Det viktigaste för mig är att jag och deltagaren arbetar tillsammans mot deltagarens hållbara mål. Det är deltagaren som tillsammans med mig sätter agendan.

 

Språk:

Bengt Alvång

VD | Ägare

Bengt har varit rekryteringskonsult i mer än 30 år. För ca 15 år sedan började han även arbeta som jobbcoach åt arbetssökande, vilket 2012 ledde fram till grundandet av HAGA Rekrytering. Utöver att driva företaget är Bengt även aktiv med olika konstprojekt inom foto, film och musik. Han har också skrivit flertalet böcker inom ämnen som rekrytering och personlig utveckling, som finns tillgängliga hos bokhandlare på svenska, engelska och arabiska. Hans slogan genomsyrar företaget; ”på samma sida, mot samma mål”, där målet är att alla ska vinna.

Språk: