Information om
våra medarbetare

Nariman Halabi

Handledare | Kontorsansvarig
Göteborg (Angered)

Nariman har tidigare arbetat på Arbetsförmedlingen som etableringsresurs, administratör och kundresurs. Nariman är examinerad integrationspedagog.

Språk:

Ahmed Elagouz

Handledare | Administratör
Göteborg (Angered)

Ahmed började sin jobbkarriär inom industri och har sedan dess även arbetat inom bank som kundtjänstmedarbetare, som administratör och som jobbcoach. Han har dessutom varit lärarvikare under ett par år. 

Språk:

Abbas Moosavi

Handledare
Göteborg (Angered)

Abbas har flera års erfarenhet av arbete som handledare och SIUS konsulent på Arbetsförmedlingen. Han har bl.a. arbetat med matchning, extra stöd till nyanlända, studievägledning och människor med funktionsvariationer.

Språk:

Maher Dabbour

Handledare | Kontorsansvarig
Malmö (Föreningsgatan)

Maher har under flera år arbetat som handledare inom Rusta och Matcha, samt LOTS, på HAGA Rekrytering. Innan dess var han egenföretagare inom livsmedel- och byggbranschen, där han byggde upp ett stort kontaktnät, vilket han idag har stor nytta av i sitt arbete med att hjälpa deltagare ut på arbetsmarknaden. Maher har ett brett kontaktnät och en förmåga att skapa goda relationer med arbetsgivare.

Språk:

Bassam Dabbour

Handledare
Malmö (Föreningsgatan)

Bassam har tidigare arbetat som egenföretagare med anställda. Han har ett stort kontaktnät inom b la. bud- och transportbranschen, men även goda kontakter med andra typer av arbetsgivare.

Språk:

Wafaa Dabbour

Handledare | Kontorsansvarig
Malmö (Linjetvågatan)

Wafaa har en masterutbildning i företagsekonomi och har mer än 20 års arbetslivserfarenhet där hon b la. varit egenföretagare med personalansvar under ett par år. Wafaa har jobbat med transitboende, etableringslots och som samordnare/handledare inom Rusta och Matcha under flertalet år.

Språk:

Mona Radwan

Handledare
Malmö (Linjetvågatan)

Mona har i mer än 12 år jobbat med att vägleda och hjälpa människor till sysselsättning. Utöver sin kandidatexamen är hon examinerad studiehandledare och har en stor pedagogisk förmåga. Mona tycker om att jobba direkt med människor och coacha dem för bättre möjligheter vilket hjälper dem att snabbt komma ut till arbetsmarknaden eller till en utbildning.

Språk:

Soha Diab

Administratör | Utbildare
Malmö (Linjetvågatan)

Soha är utbildad paralegal (Advokatsekreterare) och har bakgrund från advokatbyråer och från skolan som elevassistent och har även jobbat som barnskötare.

 

Språk:

Zümrüt Westerlund

Filialchef | Kontorsansvarig | Handledare
Malmö (Stadiongatan och Bulltofta)

Zümrüt är utbildad inom pedagogik och HR Management och har även en magisterexamen i MBA. Hon har i flera år arbetat som rekryteringsansvarig och Talent/Träning Manager på ett internationellt företag. Zümrüt har lång erfarenhet av att arbeta som chef/ledare, projektledare, jobbcoach, handledare, verksamhetsutvecklare och rekryteringskonsult på olika matchningsföretag.

Språk:

Dan Nilsson

Praktiksamordnare | Administratör
Malmö (Stadiongatan och Bulltofta)

Dan har tidigare arbetat inom b la. industri, tryckeri, tryckfärgslabb och posten. Sedan ett par år tillbaka arbetar Dan på HAGA Rekrytering där han hjälper deltagare och har kontakt med olika arbetsgivare.

Språk:

Aneam Mammud

Administratör | Karriärvägledare
Malmö (Stadiongatan och Bulltofta)

Aneam har flera års erfarenhet med att jobba som utbildare, karriärvägledare, mentor, språkstödjare och administratör inom olika program från Arbetsförmedlingen. Hon har bl. a arbetat inom stöd och matchning.

Språk:

Vesna Maldaner

Studie- och yrkesvägledare
Malmö / Kristianstad

Vesna är utbildad studie- och yrkesvägledare sedan 2006 och har sedan dess arbetat med studie- och karriärvägledning (grupp- och individuella coachingsamtal). Hon har tidigare arbetat som journalist och har lång erfarenhet av press, radio och tv. Under flera år arbetade Vesna som redaktionschef på TV4.

Språk:

Sari Farajallah

Handledare | Kontorsansvarig
Kristianstad

Sari har alltid arbetat med och för människor på ett eller annat sätt. Han har drivit eget företag inom hästhoppning och har genom detta skaffat sig ett stort nätverk både regionalt och globalt. Sari har god kännedom om Kristianstad, Hässleholm och Skåne i övrigt, där han har kontakter med olika typer av arbetsgivare.

Språk:

Thomas Andersson

Handledare
Kristianstad

Thomas har tidigare jobbat med arbetsmarknad och kompetensutveckling inom kommunal sektor, privata företag/AF uppdrag i NÖ Skåne. Han har jobbat med att matcha mot jobb och studier – yrken och företag. Thomas är beteendevetare och har erfarenhet inom handel, omsorg och socialt arbete.

Språk:

Steven Shilish

Handledare | Utbildare
Kristianstad

Steven har under flera år arbetat med människor på olika sätt. Han har b la. jobbat som SFI lärare, tolk och som coach åt arbetssökande från Arbetsförmedlingen. Steven har även studerat datorvetenskap på Malmö Högskola och är kunnig i tekniska frågor.

Språk:

Jim Kamen

Handledare | Kvalitetsansvarig
Kristianstad

Jim har jobbat med organisationsutveckling som företagsledare, HR-chef, platschef på olika företag, nationellt och internationellt. Han har även genom åren startat och drivit flertal företag inom olika områden, och han är en som engagerar sig mycket i människans personliga utveckling på alla nivåer.
Har även erfarenhet som jobbmatchare och handledare.

Språk:

Mousaab Aldarawshe

Administratör
Kristianstad

Mousaab studerar ekonomi på Högskolan Kristianstad. I väntan på att bli kvalificerad handledare, arbetar Mousaab som administratör och hjälper våra deltagare med diverse uppgifter.

Språk:

Anna Rosén

Social Media Manager | Handledare
Kristianstad

Anna är i grunden socionom och har tidigare arbetat som handläggare. Hon är även utbildad kommunikatör, med inriktning sociala medier. 

Anna ansvarar för våra sociala kanaler och är den som står redo med kameran vid event och liknande. En del av hennes arbete består också av att hjälpa våra deltagare med CV, att söka jobb via sociala medier etc. 

Språk:

Daniel Kepec

Handledare | Kontorsansvarig
Helsingborg

Daniel har mer än 25 års arbetslivserfarenhet inom lager, logistik och industri. Daniel har ett brett kontaktnät med arbetsgivare inom olika branscher i Helsingborg och kringliggande kommuner.

Daniel har de senaste 10 åren arbetat som projektansvarig, jobbcoach och handledare inom Fas3, Stöd & Matchning och nu Rusta & Matcha.

Språk:

Zaher Albasha

Arbetsgivarkontakt
Helsingborg

Zaher har under flera år arbetat inom Stöd och Matchning och Rusta och Matcha. Han har tidigare jobbat på Arbetsförmedlingen som kundresurs/matchare, med fokus på arbetsgivarkontakter. Innan dess jobbade han som bemanningsansvarig/ konsultchef på flera olika företag. Genom detta byggde han upp ett stort nätverk med arbetsgivare inom olika branscher.

Språk:

Nina Alnawab

Handledare | Administratör
Helsingborg

Nina har flera års erfarenhet av att jobba med människor inom servicebranschen. Hon har tidigare arbetat på tolkförmedlingen och hållt i cirklar för studieförbundet. Nina har erfarenhet av att förbereda och matcha arbetssökande mot jobb eller studier. Hennes inställning är att alltid ha ett bra bemötande och att möta människor där de befinner sig, för att hjälpa dem nå sina mål.

Språk:

Sune Samhan

Handledare | Kontorsansvarig | Arbetsgivarkontakt
Hässleholm

Sune är utbildad integrationspedagog och har jobbat åt Hässleholms kommun med olika projekt sedan 2012, bland annat som Fältledare, integrationspedagog samt arbetsmarknadscoach. Sune jobbar främst med Hässleholm där han har många företagskontakter.

Språk:

Btoul Tarbouch

Handledare | Utbildare | Administratör
Hässleholm

Btoul är utbildad inom pedagogik och har utbildning i engelsk litteratur. Hon har flera års erfarenhet med att jobba som lärare, mentor och administratör samt SFi-lärare.

Språk:

Christina "Titte" Glans

Handledare | Kontorsansvarig
Karlshamn

Christina “Titte” Glans har arbetat i flera år som butikschef, platschef och egenföretagare, detta har gett henne ett stort kontaktnät i hela Blekinge.

Det viktigaste för mig är att jag och deltagaren arbetar tillsammans mot deltagarens hållbara mål. Det är deltagaren som tillsammans med mig sätter agendan.

Språk:

Bengt Alvång

VD | Ägare

Bengt har varit rekryteringskonsult i mer än 30 år. För ca 15 år sedan började han även arbeta som jobbcoach åt arbetssökande, vilket 2012 ledde fram till grundandet av HAGA Rekrytering. Utöver att driva företaget är Bengt även aktiv med olika konstprojekt inom foto, film och musik. Han har också skrivit flertalet böcker inom ämnen som rekrytering och personlig utveckling, som finns tillgängliga hos bokhandlare på svenska, engelska och arabiska. Hans slogan genomsyrar företaget; ”på samma sida, mot samma mål”, där målet är att alla ska vinna.

Språk: